دوشنبه15/مهر/1404

25 پروژه شهرداری ایرانشهردر هفته دولت به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری ایرانشهرهمزمان باآغازچهارمین روزهفته دولت 25 پروژه شهرداری طی مراسمی با حضور عبدالناصر درخشان نماینده محترم حوزه انتخابیه شهرستان ایرانشهر،کوثری معاونت استاندارو فرماندار ویژه شهرستان،نوراحمد درخوش شهردار، مولویی عبدالصمد کریمزایی امام جمعه محترم اهل سنت ایرانشهر وجمعی از مسئولین و معتمدین شهر ایرانشهر افتتاح گردید.
نوراحمد درخوش شهردار ایرانشهرضمن تسلیت ایام محرم وگرامی داشت یاد و خاطره شهدای راه خدمت شهیدان رجایی و باهنر بیان نمود در6 ماهه اول سال 99 با توکل به ایزد منان و همت پرسنل شهرداری با همراهی و همیاری اعضای محترم شورای اسلامی شهر 25 پروژه شهرداری با اعتباری بالغ بر55349 میلیون ریال به بهره برداری رسیدکه از جمله این پروژه ها میتوان به بهسازی زیباسازی و مرمت بلوار بلوچ نام برد بلوار بلوچ یکی از بلوار های ترافیکی و اصلی شهر است که نیاز مبرم به مرمت و بهسازی داشت و از جمله اقدامات صورت گرفته در این بلوار می توان به تعویض جداول فرسوده وجدولگذاری با سنگ کریستال ابری، نورپردازی و کفسازی بلوار و روکش آسفالتی به متراژ 8500متر مکعب که از منابع داخلی و استانی تامین گردیده در ادامه همزمان با بازدید از پروژه آسفالت محله کارگر27 افزود:با توجه به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی )بر توجه ویژه به محلات حاشیه شهر و بالا بردن شاخص های شهر نشینی دراین محلات  و در همین راستا در این دوره از مدیریت شهری عمدا تمرکز شهرداری بر روی انجام پروژه های آسفالت ،جدولگذاری ،زیرسازی و پیاده روسازی ....در محلات حاشیه شهر بوده است آسفالت محله کارگر 27 با متراژ بیش از 14هزار مترمکعب به طور یکسان در تمامی معابر این محله انجام شده که مجموع آسفالت این دوره از مدیریت شهری را به بیش از 400هزار مترمکعب می رساند که با توجه به امکانات و منابع محدود شهرداری رقمی قابل توجه است در پایان مراسم از میدان شادروان دکترمحمدنعیم امینی فرد نماینده فقید شهرستان ایرانشهر که پاس زحمات ارزنده ایشان نامگذاری شده بازدید نمودند میدان دکتر امینی فرد در تقاطع بلوار کشاورز و مکران واقع شده که جلوه زیبایی به این نقطه از شهر بخشیده،وحجم بالایی از ترافیک شهری را رفع نموده است و درخور نام آن مرحوم و اقدامی ارزنده برای مردم شریف ایرانشهر خواهد بود.
در پایان درخشان نماینده حوزه انتخابیه ایرانشهر از اقدامات ارزنده مدیریت شهری با توجه به اعتبارات کم و وضعیت اقتصادی موجود تقدیر و تشکر نمود و افزوند.
اقدامات شهرداری ایرانشهر در این برهه زمانی  قابل تقدیر است. اگر چه می توان با اعتماد سازی  میان مردم و مسئولین  تغییرات و تحولات بیشتری برای شهر رقم زد.
وی با تاکید بر حفاظت از اموال بیت المال گفت امید است در آینده ای نزدیک شاهد شهری زیبا که جلوگاه توکل به خداوند متعال و همیاری مردم مؤمن و متعهد ایرانشهر با مدیران ومسئولین شهر است باشیم.
در ضمن 25 پروژه شهرداری ایرانشهر در هفته دولت به شرح ذیل می باشد:
آسفالت معابر فرعی بلوار خاتم
آسفالت معبر30متری تعاونی وحدت فاز اول
آسفالت خیابان الزهرا 18 همراه فرعی  سمت راست منتهی به درزاده 47
آسفالت خیابان درزاده41
آسفالت خیابان کارگر 27 و معابر فرعی
روکش آسفالت لاین شمالی وجنوبی بلوار بلوچ حد فاصل خیابان امام علی تا تقاطع خیابان نور
روکش آسفالت خیابان مولوی از تقاطع خیابان فارابی تا تقاطع خیابان امام خمینی (ره)
روکش آسفالت لاین شمالی بلوار بلوچ از میدان جمهوری تا تقاطع نور
روکش آسفالت خیابان ولایت لاین جنوبی حد فاصل خیابان آزادی تا میدان سرباز
بهسازی معابر فرعی ترافیکی بلوار بلوچ
ادامه احداث پارک خانواده خیابان آزادی
تکمیل فاز1 پارک محله ای تعاونی وحدت
احداث میدان تقاطع کشاورز و مکران
پیاده رو سازی بلوار بلوچ حد فاصل تقاطع الزهرا تا بلوار کشاورز
خیابان فردوسی حد فاصل خیابان ولایت تا تقاطع درزاده فلکه فردوسی
پیاده رو سازی بلوار ولایت لاین شمالی و جنوبی حد فاصل آزادی تا فلکه سرباز
جدولگذاری رفوژوسط بلوار بلوچ حد فاصل میدان جمهوری تا تقاطع نور
جدولگذاری (تک وجدول جوی)انتهای الزهرا
جدولگذاری 45متری وادی الرحمت به سمت میدان شورا
جدولگذاری قسمت فضای سبز بلوار خلیج فارس
جدولگذاری پارک محله ای مسجد النبی
جدولگذاری پارک لاله
اجرای کانال دفع آبهایی سطحی از انتهای خیابان کلینک تا مسیل
اجرای کانال دفع آبهایی سطحی ازمیدان امام حسین بسمت جنوب
اجرای کانال دفع آبهایی سطحی ازانتهای خیابان سعدی تامسیل

 

بازدید امروز0
بازدید دیروز0
بازدید هفته0
بازدید کل24524

چه کسی آنلاین است!

1
آنلاین